Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Gastronomi Akademisi, Ege Üniversitesi tarafından benimsenen “Topluma Katkı” mottosuyla Çeşme halkına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Shipley-Altındağ Gastronomi Akademisinde “Feyza’nın Mutfağı” toplumsal sorumluluk projesi kapsamında “Kıyı Ege Mutfağı” ve “Temel Barista Eğitimi” fiyatsız olarak gastronomi meraklılarına sunulmaya devam ediyor.
Eğitimlerin Çeşme halkı tarafından ağır ilgi gördüğünü lisana getiren Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Gastronomi Akademimizin sunduğu fiyatsız eğitimlerin, yöre halkı tarafından ağır ilgi görmesi bizleri memnun ediyor. Kıyı Ege Mutfağı eğitimi kapsamında kursiyerlere bölgede yetişen birbirinden farklı otları tanıma ve mutfakta kullanma imkanı sağlıyoruz. Uygulamalı eğitim sınıfımızda bölgenin en seçkin pastane şeflerinden Metin Demirdağ tarafından gerçekleştirilen lor kurabiyesi üretimi eğitimi, epey ilgiyle karşılandı. Akademimizin kurulmasına dayanak veren Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a, bağışçılarımıza ve emeği geçen eğitimcilerimize bir kere daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Temel Barista eğitimine katılan kursiyerlerden Kaan Aydınoğlu ise Gastronomi Akademisinde verilen eğitimlerin bölge halkı için son yıllarda yapılan en değerli hizmetlerden biri olduğunun altını çizdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
MAGAZİN
26 Aralık 2025SPOR
26 Aralık 2025SAĞLIK
26 Aralık 2025SAĞLIK
26 Aralık 2025EĞİTİM
26 Aralık 2025TEKNOLOJİ
26 Aralık 2025EKONOMİ
26 Aralık 2025
1
Sağlık Çalışanlarına Adanan Anıt Park Hizmete Açıldı
66414 kez okundu
2
Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Turu Düzenledi
62110 kez okundu
3
Eğitim-Bir-Sen Kudüs Turu Düzenledi
6811 kez okundu
4
Büyükşehir Yol Bakım Timi her yere yetişiyor
2150 kez okundu
5
Büyükşehir 12 ilçede durakları yeniliyor
2143 kez okundu